Om IFAB

Från en filterpåse till större filtreringslösningar

Total Filter Management 

Vi har funnits på marknaden sedan sextiotalet och har levererat kompletta filterlösningar till olika industrier och branscher under dessa år. Många av våra leverantörer och kunder har vi samarbetat med sedan starten och det borgar för trygghet och kvalitet. Genom vårt stora kunnande och breda produktsortiment kan vi leverera den bästa filterlösningen anpassat efter kundens specifika önskemål. Vi designar, producerar och levererar filterkomponenter, filtersystem och kompletta filteranläggningar till våra kunder världen över. 

Vårt huvudkontor ligger i Göteborg där vi även har vårt centrallager som servar hela den nordiska marknaden. Genom egna kontor och återförsäljare är IFAB’s produkter representerade i Europa, Asien, Afrika och Amerika.

Våra kunder skall kunna koncentrera sig på sin kärnverksamhet och lämna reningen av sina processflöden till en partner med stor know-how och med kunden i fokus. Genom att leverera en helhet kan antal artiklar minimeras och funktionen optimeras. Reningsprocessen skall vara en problemfri och enkel del av produktionen. Vi ser till att ni som kund har tillgång till den senaste tekniken inom filtrering och att rätt filter används för just ert behov

IFAB’s produkter står för hög kvalité, konkurrensmässiga priser därigenom relevant produktionskostnad för kund. Leveranssäkerheten är ett signum.

Ni hittar oss inom alla olika typer av industrier. Process, livsmedel, fordon och verkstad. Från den enklaste applikation till läkemedel där extrema krav ställs.